Meille tulee pentuja!

Viime viikolla torstaina saatiin yhtäkkiä ahaa-elämys, että Flikan voisi käyttä tiineysultrassa, kun seuraavana päivänä oli tiedossa vapaapäivä. Nykyaikana tällaisten tarkastuskäyntien varaaminen onnistuu netistä, jos vain itselle sopivia aikoja on järjestelmän kautta tarjolla. Ja niin vain löytyi Lillvetin Seinäjoen toimipisteestä vapaa aika, ja vieläpä muihin lähialueen yksityisklinikoihin verrattuna suhteellisen huokeaan hintaan (69 e).

Koiran ultraaminen oli sekä emännälle että isännälle, ja myös Flikallekin uusi kokemus. Ensiksi koiran käytöksessä oli huomattavissa hermostuneisuutta, ja kun vielä toimenpideasento ei ole niitä Flikan lemppareita, niin siihen tottuminen otti pienen hetken. Mutta onneksi vain tosi pienen hetken.

Ja niin vai ultrakuvaan heijastui pieniä ajurin alkioita 4-5 kappaletta. Flikan edellinen pentue ja sen koko kun otetaan huomioon, niin meidän arvio pentueen koosta on 6-7 pentua. Mutta lopullinen kokohan selviää sitten kesäkuun 11. päivän tienoilla…

Jos sinua siis kiinnostaa toteuttamamme yhdistelmä ja ole vailla metsästyskaveria, niin ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja löytyy pentuja-sivulta.