Siskotreffit

Yksi Flikan pennuista, Lilli, asustelee Mustasaaressa Antin ja Niinan hyvässä hoidossa. Vihdoinkin saimme aikaiseksi käydä heillä kylässä, ja katsomassa millainen neitokainen ja tuleva jänisten kauhu siellä oikein kasvaa ja kehittyy. Myös Viivi lähti matkaan mukaan harjoittelemaan samalla autossa yksin matkustamista. Se kun ei ole Viivin mielestä ollut erityisen kivaa.

Vastassa meitä oli intoa ja energiaa täynnä oleva Lilli, josta on kehittymässä nätti ja hieno beagle. Vaikka Viivi on välillä tuntunut mahdottomalta energiapakkaukselta, niin Lillissä sitä ylipursuavaa energiaa oli kaksinkertaisesti. Kuulemma myös itsenäisyyttä ja rohkeutta neidistä löytyy. Nämä ominaisuudet kun laitetaan yhteen nippuun, niin ne lupaa hyvää metsästystä ajatellen.

Muutamia onnistuneita otoksia siskoksista saatiin napattua, vaikka tehtävä meinasi olla mahdoton. Sen verta liikkuvaisia otuksia nämä tytöt yhdessä olivat. Kuvat Lillin ja Viivin ”vauhti-ajoista” löytyy täältä.

Tulevan viikonloppuna matkaamme Ylivieskaan, jossa ohjelmassa on kansainvälinen koiranäyttely Vekun kanssa, Johannan ja Tonin toisen pentueen (Tuulihaan B-pentue) ihastelemista sekä kaikkea muuta ei niin koiriin liittyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *