Kennelnimi

Nyt sellainen on siis olemassa, ja se on… Tipulin!

Ensireaktio taitaa olla jokaisella, että mitäs tekemistä tuollaisella lintuihin viittaavalla nimellä on ajavan beaglen kanssa? Eikös sitä kennelnimeä ole kuitenkin ensisijaisesti haettu beaglen kasvatukseen? Asiasta voi olla tietenkin montaa mieltä, mutta meidän ajatuksena kennelnimessä oli se, että sillä olisi jokin tarina.

Mikäs sitten on Tipulin tarina? Olen meidän perheen esittelyssä kirjoittanut, että Veskun metsästysharrastus on lähtenyt käyntiin jo pienenä poikana Ahti-paapan kanssa. Oletettavasti Ahti on ensimmäiset kosketukset metsään ja metsästykseen saanut kotonaan, joka sijaitsee Laihian Tipulissa. Ei siis mikään huikean pitkä tarina, mutta merkityksellinen tarina kuitenkin. Ilman Ahti-paapan esimerkkiä Veskun metsästysharrastus olisi epätodennäköisemmästi saanut alkunsa, joten tämä kennelinimi on omanlaisensa tribuutti paapalle.

Toivottavasti tulevaisuudessa tämä nimi tullaan näkemään ja kuulemaan menestyneistä ja hyvistä metsästyskoirista puhuttaessa. Siinä onkin tekemistä tuleviksi vuosiksi…

kennelnimi_todistus

Mustaa valakosella