Viivin näyttelyviikonloppu

Viivi oli ilmoitettu viime viikonloppuna kahteen eri näyttelyyn lähiseudulle. Lauantaina pyörähdeltiin Jurvan pesäpallokentällä näyttelykehässä ja sunnuntaina oli vuorossa Mustasaaren näyttely. Avoimin mielin ilman sen suurempia odotuksia lähdettiin molempiin näyttelyihin.

Lauantaina Jurvassa beaglet arvosteli Sakari Poti, jonka arvostelu Viivistä meni näin: ”Keskikokoinen, erinomaiset mittasuhteet, hieman kevyt kaunis piirteinen pää. Hyvät vahvat korvat, erinomainen runko- ja raajarakenne. Hyvä kaula. Pysty häntä. Tyypikäs like. Terhakka luonne.” Tällaisella arvostelulla irtosi ERI SA AVK1 ja menolippu paras narttu kisaan. Paras narttu kisassa Viivin lisäksi oli vain yksi narttu, joka jäi kuin jäikin Viivin taakse ja näin ollen Viivin ensimmäinen SERTi oli todellista! Rotunsa parhaan valinnassa Viiville annettiin VSP-ruusuke, joka sekin lämmitti mieltä kovasti.

13886245_10208926430311062_2033250576687104341_n

Viivi ja Jurvan näyttelyn palkinnot

Sunnuntaina tuomarina ryhmän 6 koirille toimi Pekka Teini. Edellisen päivän tapaan näyttelyyn oli ilmoitettu 12 beagleä. Viivin sunnuntain arvostelu oli yhtä kivaa luettavaa kuin edellisenkin päivän arvostelu: ”Rotutyyppi erinomainen. Mittasuhteiltaan ja luustoltaan erinomaista edustavaa tyyppiä. Sievä kaunis kaula ja hieno rintakehä. Hyvä takaosa ja kinner. Hyvä lihaskunto. Erinomainen askelpituus. Hieman melovat etuliikkeet.” Tämän hienon arvostelun (ja leveiden etuliikkeiden) saattelemana Viivin tulokseksi tuli ERI SA AVK2 PN2 ja VASERT. Ei siis jäänyt toinen serti kovinkaan kauaksi. 🙂

Tämän hienon näyttelyviikonlopun päätteeksi on mukavaa suunnata katseet kohti tulevaa metsästyskautta, ja toivoa, että Viivi jatkaisi siitä mihin viime kausi päättyi.