Ruotsin reissua ja jousikisaa

Viikonloppuna osallistuimme Vekun kanssa kansainväliseen koiranäyttelyyn Ruotsin puolella Vännäsissä. Ryhmä 7 arvosteltiin lauantaina 15.6., ja tuomarina toimi Mats Jonsson, joka tuumasi Vekusta näin:

”Antaa hieman ilmavan vaikutuksen. Kaunis sopusuhtainen pää oikealla ilmeellä. Erin. kaula ja pää. Hieman jyrkkä lantio. Hieman korkealle asetettu ja kannettu häntä. Hyvä rintakehä. Oikeat kulmat ja hyvä luusto. Erinomainen turkki. Liikkuu hyvin edestä. Voisi ottaa suuremmat askeleet takana. Hieman ahdas takaa.”

Ei siis mikään huono arvostelu, josta tulikin laatuarvostelu erinomainen, mutta CACIBia tuomari ei antanut. Reissun tavoite ei siis täyttynyt, joten tässä saa alkaa miettimään, että milloin lähdetään uudestaan ulkomaille näyttelyyn.

Jos ei emännän ja Vekun reissu mennyt ihan putkeen, niin tuli meidän talouteen viikonlopusta kuitenkin jotain palkintoja. Isäntä osallistui Luhangalla järjestettyihin Jousimetsästäjien SM-kilpailuihin, ja kotiin tuomisina oli hieno 3.sija yksilökisassa ja joukkuekisan 1.sija! Harjoittelu on siis tuottanut toivottua tulosta, ja seuraavan kerran isäntä kisaa heinäkuun puolessa välissä Lapualla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *