Lahti RN 1.5.2017 – Pontson ensimmäinen näyttely

P-pennuista ensimmäisenä näyttelyihin kerkesi osallistumaan vappuna Pontso. Sosiaalisen juniorin kanssa on omistajat saaneet vähän treenata, jotta kehäkäyttäytyminen luonnistuisi edes jollain tapaa. Näyttelypäivänä kehään valmistautuminen ja esiintyminen meni omistajan sanojen mukaan näin: ”Meni kyllä ihmeen hyvin. Ajattelin vielä pari minuuttia ennen kehää, että tästä ei tuu mittään, kun toinen kilju jokaiselle vastaantulijalle ja pöllöili minkä kerkes. Mutta kehään kun sen (Pontson) vein niin se meni kuin oppikirjassa. Pöydällä ei oo seisonu aiemmin, mutta nyt kun sen siihen asetin, niin seiso kuin suolapatsas paikoillaan.”

Lahden näyttelyssä beaglet tuomaroi Pekka Teini, joka tuumasi Pontsosta näin:
”Lupaava nuori uros. Keskikoko ja oikeat mittasuhteet. Hyvä kuono-osa. Hieman niukka otsapenger. Hyvin laskeutuvat korvat. Hyvin rakentunut tiivis runko. Hyvät raajakulmaukset. Erinomainen lihaskunto. Miellyttävän itsevarma käytös.”

Hienon sanallisen arvostelun lopputuloksena oli ERI SA JUK1 PU3 ja VASERT. Onnittelut Pontsolle ja omistajille hienosta näyttelydebyytistä!

Pontso ja Eveliina